Качество, на което можете да се доверите !

Само производителите на оригинално оборудване (OEM) могат да осигурят правилното стъкло за възстановяване на всяко превозно средство в първоначалното му състояние. Ето защо ние използваме само стъкло, произведено по стандартите на OEM. С използването на оригинални резервни части, продукти и опитни монтьори, ние винаги гарантираме качествена работа.

SAINT-GOBAIN – европейски предни, задни и странични стъкла и уплътнения за тях.

Saint-Gobain Sekurit е водещ производител на остъкляване на автомобили от над 80 години. Като част от групата Saint-Gobain те имат достъп до повече от 300 години опит и ноу-хау. Автостъклата, произведени от Sain Gobain, се използват за първоначално вграждане (OEM) в автомобилите, а също така и за подмяна при следпродажбено обслужване (AGR).  Всъщност почти една от две европейски коли е оборудвана със стъкла от Saint-Gobain Sekurit.                                   

Прочети повече

ICOR – качествени лайсни и уплътнения за автостъкла , инструменти и консумативи за монтаж и демонтаж на автомобилни стъкла . Всички продукти, доставяни от ICOR, отговарят на стандарти за качество, еквивалентни на използваните от производителите на автомобили (ISO9001/2000,ISO1801, TS16949).

Прочети повече

NORDGLASS – Компанията  е специализирана в производството на висококачествени предни стъкла от ламинирано стъкло в продължение на повече от 25 години. Стъклата са оборудвани с всички необходими аксесоари, произтичащи от съвременните съвременни технологии. NordGlass е  марка на AGC, една от водещите световни компании за автомобилни стъкла  за OEM . Разполагат с два завода, разположени в Кошалин и Слупск в Полша . Компанията произвежда предни стъкла за повечето марки леки автомобили на европейския пазар. Всички предни стъкла NordGlass отговарят на индустриалните стандарти за качество ECE R43 и марката е спечелила солидна репутация сред клиентите си със своето ниво на обслужване, надеждност и съотношение цена-качество.

Прочети повече

FUYAO – световно утвърден производител на  автостъкла , Hong Kong.

Fuyao Group е най-големият производител и износител на предни стъкла в Китай и разполага с модерни технологии за производство. Благодарение на високата технология на производството си и качеството на предните си стъкла, Fuyao Group е получила OEM лицензи от най-известните марки в автомобилната индустрия, които са създали производствени бази в Китай като: Audi , Bentley ,Volkswagen ,GM ,Ford ,Toyota ,Honda ,PSA ,Volvo ,Hyundai, Daimler Chrysler.

Прочети повече

HENKEL – лидер в производството на бързи и качествени лепила, праймери и активатори, използвани в автомобилната индустрия – TEROSON® , LOCTITE®