Saint-Gobain

Saint Gobain Sekurit е водещ производител на автомобилни стъкла повече от 90 години. Като част от Saint Gobain Group, те имат достъп до повече от 300 години опит и ноу-хау. Компанията Sekurit предоставя продукти и услуги с висока добавена стойност на три пазара:
– автомобилно стъкло, първоначално инсталирано от автомобилните производители (OEM)
– след продажбено обслужване т.е подмяна на автомобилни стъкла (AGR)
– стъкло за транспортни средства (автобуси, камиони, влакове, въздухоплавателни средства)

В Saint-Gobain Sekurit работят 14 400 души в 20 държави, има 31 завода в цял святи 4 основни центъра за изследване и развитие.

Saint-Gobain Sekurit доставя иновативни интегрирани системи за остъкляване.
Иновациите са част от стратегията на компанията и ключът към техния успех: всеки втори европейски автомобила е оборудван с автомобилни стъкла от Saint Gobain Sekurit. За шофьорите и техните пътници това просто означава оптимално изживяване при шофиране с по-голям комфорт, безопасност и сигурност.

Термично закаленото безопасно стъкло е от съществено значение в множество приложения, от автомобилни предни стъкла до стъкла на автобуси, от витрини до фасади. Sekurit предлага пет пъти по-голяма здравина от обикновеното закалено стъкло, повишена устойчивост на термични натоварвания, превъзходна фрагментация и прозрачност. В автомобилите това високотехнологично покрито стъкло осигурява безопасност плюс комфорт, размразявайки се бързо при студено време и отразявайки инфрачервените лъчи от слънцето.

Всяко стъкло, което напуска нашите фабрики, което означава, че всяко парче стъкло Saint-Gobain Sekurit, което използвате по време на работа по подмяна на остъкляване, отговаря на глобалните стандарти за качество за автомобилно остъкляване.


Цялото ни остъкляване е произведено в съответствие с директивата ECE R43 EU 92/22 и американския стандарт ANSI Z.26.1. – тези стандарти за качество са задължителни за всички наши стъкла

Нашите заводи са сертифицирани по ISO/TS 16949 – световно признат стандарт за управление на качеството за автомобилната индустрия. ISO/TS 16949 обединява стандарти от цяла Европа и САЩ и предоставя рамка за постигане на най-добри практики по отношение на проектирането и производството на продукти за автомобилната верига за доставки.
Saint-Gobain е изградил сериозен опит в предоставянето на резервни части за остъкляване с оригинално качество на частите.

Saint-Gobain Sekurit – предпочитан партньор на автомобилната индустрия !

ФАКТ – 21% от настоящите стъкла, инсталирани в превозните средства, са с печат SAINT-GOBAIN SEKURIT.

Нашите продукти са лесно разпознаваеми с техния добре познат печат SAINT-GOBAIN SEKURIT и печат HANKUK SEKURIT в Корея.