Fuyao

Fuyao Group е основана през 1987 г.във Фуджоу, Китай. Това е голяма фабрика, специализирана в производството на автомобилни стъкла и промишлено-технически стъкла.От самото си създаване Fuyao Group винаги се е ангажирала да произвежда качествени стъклаи да играе значителна роля в китайската автомобилна индустрия.
След повече от три десетилетия на развитие, днес Fuyao Group може да се похвали с редица модерни производствени бази в 16 града в Китай и 11 други по света -включително в САЩ, Русия, Германия, Япония и Южна Корея; както и с 6 R&D центъра в Китай, САЩ и Германия, с над 27 000 служители по целия свят.

През 2015 г. Fuyao създаде своите първи производствени заводи в Съединените щати и започна да доставя стъкло от най-големия в света производствен обект за автомобилно стъкло в Дейтън, Охайо.

Factory FUYAO AMERICA , Dayton , Ohio В момента Fuyao Group се превърна в един от най-големите доставчици на автомобилни стъкла в света, като продуктите му са признати и закупени от най-добрите световни производители на автомобили и големи OEM производители, като Bentley, Mercedes-Benz, BMW, Audi, GM, Toyota, Volkswagen , Форд и Chrysler. Предоставяйки услуги, поддържащи OEM производители в световен мащаб и персонализирани пакети от решения за автомобилни стъкла, Fuyao Group е наградена с отлични глобални признания на доставчици от различни автомобилни производители.

От всеки три автомобила в. Китай, два използват Fuyao Glass, като неговите продукти представляват около 25% на световния пазар.

Сега се нарежда сред най-добрите компании в световната стъкларска индустрия по отношение на информационните технологии и автоматизацията на производството. Fuyao Group е включена в списъка на Топ 500 компании и Топ 500 частни предприятия в Китай от списание Fortune от няколко години.
През 2009 г. те бяха удостоени с наградата „Доставчик на годината“ на групата VW.
През 2016 г. той спечели наградата Phoenix, най-престижната награда в световната стъкларска индустрия, и комисията отбеляза, че „водена от Чо Так Вонг, Fuyao Group промени глобалната структура на автомобилната стъкларска индустрия“.
През 2018 г. основателят на фирмата Чо Так Вонг е включен в списъка на 100-те изключителни частни предприемачи. През 2009 г. той беше награден от Ernst & Young за Световен предприемач на годината, еквивалентно на Оскарите, но за предприемачи.

През годините Fuyao се оказа изключително надежден поради бързата си доставка и конкурентната атмосфера. Те определено са поставили високи стандарти като системен доставчик в индустрията за автомобилно стъкло.
Компанията непрекъснато развива нашите стъклени технологии, за да задава тенденции, вместо да ги следват. По този начин, със своя ангажимент към стъкларската индустрия, Fuyao се утвърди като доверен лидер за десетилетия напред.