Подмяна на предно стъкло

Като собственик на автомобил вече сте наясно, че шофирането крие рискове от повреда, както от сурови атмосферни влияния, така и от отломки, камъни, мръсотия и т.н. Единственият компонент на вашата кола, който има най-голям риск да бъде засегнат е предното му стъкло.

Предното стъкло не е просто декоративно допълнение. То е създадено, за да предпази вас и вашите спътници от всякакъв вид вреда при всяко нещастно събитие. Предното стъкло осигурява структурната цялост на вашия автомобил. То също така осигурява ясна гледка към пътя напред. Но ако предното стъкло на колата ви е повредено, тогава изгледът ви ще се изкриви, като по този начин ще ви попречи на шофирането. Това от своя страна застрашава живота – вашият и на вашите спътници, както и на онези, които се разхождат и шофират до вас по пътищата. В AUTOMAGIC предлагаме бързи и достъпни услуги за подмяна на стъкла, за да гарантираме, че никога няма да се налага да шофирате със счупен прозорец. Прочетете повече за нашите услуги и се обадете на нашия персонал за безплатна оценка и мобилен ремонт на стъклото!

Подмяна на предното стъкло

 

Без значение каква марка или модел превозно средство притежавате, ние имаме опции за подмяна на автомобилното стъкло за вас. Независимо дали предното ви стъкло се е напукало или е било напълно разрушено, ние ще го премахнем и ще инсталираме ново, като ще ви върнем автомобила като нов. Доверете се на нашия екип за експертна смяна на авто стъклото!

Нашите обучени, приятелски настроени техници могат да бъдат на място бързо, за да Ви върнат на пътя още по-бързо.

 

Замяна на застрахователно стъкло

 

Нуждаете се от ново автомобилно стъкло като част от застрахователен иск? Няма по-добро място за подмяна на вашите автомобилни стъкла . Ние работим с голяма част от застрахователнителните компании в България – Булстрад, Армеец, Дзи, Уника , което много улеснява нашите клиенти.След като заведете щетата, Вие просто трябва да се свържете с нас и ние ще направим всичко останало .

Често задавани въпроси за ремонт и подмяна на автомобилното стъкло

 

Първият път, когато забележите напукани и счупени  автомобилни стъкла, може да бъде шокиращ и объркващ. Как се случи това? Запазете спокойствие – ето няколко често задавани въпроса, които могат да ви помогнат да вземете правилното решение, когато става въпрос за следващия ви ход. Ако по-долу не си отговорите на вашите въпроси, настояваме да се обадите в нашия офис, за да говорите с професионалист и да получите бърза оценка на ремонта.

 

Кои са най-честите причини за повреда на предното стъкло ?

За съжаление, повредите на прозорците и предното стъкло могат да бъдат причинени от широк спектър от неща. Винаги има палаво дете, невнимателен шофьор или диво животно наоколо и това означава, че повредата на прозореца може да се случи почти навсякъде. Ето някои от най-честите причини:

Отломки (скали, строителни материали, боклук и др.)

Пътища с чакъл

Стъкло с лошо качество

Автомобилни катастрофи

Вандализъм

Кражба

 

Колко ще ми струва?

Има немалко фактори, които определят колко ще струва ремонтът на вашето стъкло. Цената на ремонта ще зависи най-вече от следните неща:

Тип стъкло – обикновеното предно стъкло ще струва по-малко от предното стъкло, което изисква сложна инсталация или има допълнителни функции като сензор,камера,нагревател,хедъп…

Местоположение – Друг фактор е къде ще се извърши поставянето на стъклото на автомобила.

Размер – Обикновено колкото по-малко е предното стъкло или прозорец, толкова по-малко ще струва. Размерът е важен по отношение на количеството използвани материали – лепило, грунд и др. Колкото по-голямо е стъклото, толкова повече материали се нанасят

Свържете се с нас и ще получите безплатна информация относно вашето стъкло!

 

Как работи услугата за смяна на прозорци / предно стъкло?

Това зависи от услугата, от която се нуждаете, и какъв е графикът ви. Винаги можете да уговорите среща, за да дойдете в нашия магазин за ремонт и подмяна. Можете обаче да се възползвате и от нашата мобилна услуга за подмяна на автомобилни стъкла, която е достъпна за всички в района на гр.Пловдив и гр.София