Уплътнения за автостъкла

 

Уплътнението е важен компонент в структурата на автомобилното стъкло.То не само подобрява външния вид, но и служи като уплътнител, затваряйки пролуката между колата и стъклото. Благодарение на него прах, вода и шум не влизат в автомобила.
Различните видове каучук и полимери, никога не са се отличавали с устойчивост на механични повреди. Те се втвърдяватпод въздействието на температурата и валежите. Такива лайсни се монтират на почти всички автомобили от завода, но с течение на времето губят физическите си свойства и се чупят, особено при смяна на стъкло/много трудно се демонтират при смяната без да се повредят, дори и когато уплътнението е ново.
Необходимостта от смяна на лайсните на предното или заднотостъкло най-често се дължи именно на тези причини.

Уплътненията могат да бъдат по цялото стъкло, 3/4 – П-образни или само горна или долна лайсна.
Нашите специалисти ще проверят какво е вашето уплътнение спрямо вида на автомобила и ще ви предложат най-добрата оферта за подмяна .


Ние от Аутомаджик ЕООД ще намерим и доставим уплътнения за всяка кола, в краен случай ще поръчаме подходящия тип универсални уплътнители.

Ако трябва да смени само уплътнението , на много от автомобилите това не може да стане без демонтиране на стъклото. Следователно вие трябва да поверите подмяната на специалист от сервиза, така ще бъде по-бързо и по-надеждно.