Ламинирано стъкло

АУТОМАДЖИК ЕООД – МАГАЗИН ЗА АВТОМОБИЛНИ СТЪКЛА

Компанията предоставя решения за остъкляване на вашият автомобил, за по-отговорно, по-безопасно и комфортно пътуване, така че крайните потребители да се насладят на уникално изживяване. Безопасността на крайния потребител е приоритет на транспортната индустрия. Нашите производители следват най-строгите стандарти за качество и предлагат широка гама от продукти, които отговарят на вашите изисквания, за да гарантират безопасното ви пътуване.

Аутомаджик ЕООД предлага богата складова наличност, адекватна ценова политика, професионално и бързо обслужване и индивидуален подход към всеки един клиент. Фирмата изпълнява индивидуални поръчки за автостъкла, които не са налични към момента в нашия склад в срок от 7 работни дни.

На своите бизнес партньори, ние предлагаме преференциални цени и условия за съвместно сътрудничество и безплатна и бърза  доставка в цяла България с наши автомобили .

В съответствие с динамично развиващия се пазар ние предлагаме качествени стоки на конкурентни цени и допълнителни стимули към нашите постоянни потребители.

Перспективите за бъдещето развитие на фирмата са свързани със :   

  • Оптимизиране на складовите наличности спрямо търсенето на пазара                                                   
  • Разширяване асортимента на предлаганите от нас стоки, услуги и търговски марки                           
  • Постоянно подобряване качеството на обслужване в полза на нашите клиенти.

Аутомаджик ЕООД вижда себе си като активен, отворен и развиващ се участник на пазара на автомобилни стъкла. Участник, който разработва нови идеи, които могат да донесат положителни промени в индустрията, които ще бъдат от полза както за крайните потребители на продукти, така и за другите участници на пазара.

Открийте най-новите тенденции в остъкляването на съвременните и модерни автомобили –  подробна информация за видовете предни стъкла можете да намерите в  меню ПРОДУКТИ .

Цените са в зависимост от марката и модела на автомобила – направете запитване в КОНТАКТИ или се свържете с компетентен  сътрудник в нашите офиси в гр. Пловдив и гр. София.

Обаждайки се на нашите консултанти, вие ще получите практически съвети за избор на идеалния вариант за вашия автомобил, като се вземат предвид финансовите ви възможности.

Ако не сте намерили информацията, която ви интересува на нашия уебсайт – просто ни се обадете и задайте вашите въпроси!