Монтаж Демонтаж на предно стъкло

Ако вашият автомобил има повредено стъкло, оставете нашите професионални монтажници да го разгледат. Те могат да ви помогнат да определите дали предното ви стъкло може да бъде ремонтирано или трябва да бъде сменено. Смяната на предното стъкло на автомобила може да струва скъпо, но това е от съществено значение, ако искате да сте в безопасност на пътя. Въпреки това цената за смяна на предното стъкло в сервизните центрове на Аутомаджик ЕООД е достъпна за всеки шофьор. Свържете се с нашия кол-център, където нашите служители ще ви помогнат да изберете предно стъкло в съответствие с марката и модела на автомобила ви и предвид вашият бюджет.

Без значение каква марка или модел превозно средство притежавате, ние имаме опции за подмяна на автомобилното стъкло за вас. Независимо дали предното ви стъкло се е напукало или е било напълно разрушено, ние ще го премахнем и ще инсталираме ново, като ще ви върнем автомобила като нов. Доверете се на нашия екип за експертна смяна на автостъкла ! Предлагаме автомобилни стъкла на доказани световно утвърдени производители – Saint-Gobain, NordGlass, Fuyao, които отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност. Ние използваме качествени уплътнения, които осигуряват здраво закрепване на предното стъкло към каросерията, висококачествени полимери, лепила, обезмаслители и други консумативи при смяната на стъклото.

ЕТАПИ НА РАБОТА ПРИ ПОДМЯНА НА ПРЕДНО СТЪКЛО:

ПОДГОТОВКА ЗА МОНТАЖ НА СТЪКЛО – Демонтаж на чистачки, огледала, уплътнения, модули и други части, които трябва да бъдат премахнати.

ДЕМОНТАЖ СТАРО СТЪКЛО – Внимателно с помощта на специални инструменти се изрязва лепилото и се премахва старото стъкло

ПОДГОТОВКА НА РАМКАТА – Рамката се почиства от мръсотия, остатъци от старото лепило  и ръжда .След това се  обезмаслява и се намазва с праймер. Използваме само висококачествени продукти на Хенкел  – Германия.

МОНТАЖ НА МОДУЛ – Ако автомобилът има сензори за дъжд, сензори за светлина, камери, огледала за обратно виждане – те се прехвърлят на новото стъкло.

ПОДГОТОВКА НА НА НОВОТО СТЪКЛО- Монтаж на гумени уплътнения, ако има такива, в конфигурацията на избраното стъкло; Със специален пистолет се нанася непрекъснат и плътен слой лепило, върху който впоследствие се монтира предното стъкло; Работим само с доказани, бързи  и качествени лепила – Teroson, Henkel, Germany.

ИНСТАЛАЦИЯ – С помощта на специални вакуумни дръжки, които се поставят върху стъклото, стъклото се монтира на автомобила.

ИНСТАЛАЦИЯ – С помощта на специални вакуумни дръжки, които се поставят върху стъклото, стъклото се монтира на автомобила.