Език: BG
Валута: %%SELECTED_CURRENCYCODE%%
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

АВТОСТЪКЛА

Производители

Eco Touch USA

Eco Touch USA

Eco touch е американска компания, която се стреми да произвежда качествени и ефективни препарати за безводно почистване на автомобили, които не вредят на планетата или на потребителя.Тя се стреми към опазване на водата, премахване на замърсение дъждовни води, както и опазването на природните ресурси. Всички продукти са безопастни - свободни от вредни разтворители, добавки и ЛОС, биоразградими и лесни за употреба.

http://www.ecotouch.net/

27

продукти

FUYAO GROUP

FUYAO GROUP

Fuyao Glass Industry Group Ltd ( " Fuyao Group" или " FYG " за кратко) е един от най-добрите и е в топ 3 от големите световни производители на автомобилни стъкла, както и публично дружество на Шанхайската фондова борса в Китай. С 25-годишен опит в производсвото на автомобилни стъкла , Fuyao е оборудвана с необходимата техника , лаборатории , и сертифицирани екипи за да може да предлага качествени продукти на световните производители на автомобили. Fuyao също е в състояние да доставят OE еквивалентни продукти за пазара на резервни части . " Фу " и " Яо " на китайски означава " богатство " и " блестящ ", съответно , и " Fuyao " има удоволствието да бъде в състояние да споделят щастието с теб. Независимо дали сте дистрибутор , търговец на дребно , монтажник на автомобилни стъкла , застрахователна компания или шофьор , когато изберете " Fuyao " вие ще се възползват от по- високо качество на OE продукт и ще го получите на възможно най-добрата цена . Fuyao Group произвежда и доставя следните продукти : Автомобилни стъкла, използвани в леки автомобили, тежкотоварни превозни средства , автобуси и вагони, превозни средства за отдих и оф-роуд превозни средства; това включва закалено стъкло или формирано със или без покритие , и със или без аксесоари. Аксесоари за авто стъкла Стъкла за плавателни средства Предпазни стъкла за строителството и за декоративни цели

http://www.fuyaogroup.com.hk/

136

продукти

SAINT-GOBAIN

SAINT-GOBAIN

SAINT-GOBAIN SEKURIT е водещ производител на стъкла за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, автобуси, селскостопански автомобили и превозни средства от промишлеността . Ние предлагаме продукти в три пазара: - автомобилни стъкла, първоначално инсталирани от автомобилостроителите (OEM) -Смяна на автомобилни стъкла Saint- Gobain Autover : Вашият партньор в световен мащаб за смяна на авто стъкла Saint- Gobain Autover разпространява автомобилни стъкла и свързаните с тях продукти, като уплътнители , аксесоари и инструменти за следпродажбеното обслужване.Стъклото от Saint- Gobain е удебелено . Saint- Gobain Autover , която е създадена през 1990 г., вече е активна в 26 страни и разпространява над 4 милиона стъкла всяка година. Като изгради много опит през годините , Saint- Gobain Autover е добре познат играч на автомобилния пазар за подмяна на остъкляването. Следователно , ние се фокусираме върху продукти с високо качество и отлично обслужване. Освен като дистрибутор , Saint- Gobain Autover има за цел да осигури възможно най-добрата услуга . Ние предлагаме в световен мащаб доставка благодарение на ефективна логистика. • Отлична наличност на продукта • Общ подход в съчетание с местни организации • Кратко време за доставка -стъкла за транспортни средства (автобуси, камиони, селскостопански и промишлени превозни средства)

http://www.saint-gobain.com/en

4

продукти

NORDGLASS

NORDGLASS

NordGlass Group е водещ европейски производител на предни стъкла за автомобилния сектор, железопътния сектор и корабната индустрия. Те присъстват на полският и европейският пазар за автостъкла повече от 20 години . NordGlass Auto Glass Service е единствената монтажна мрежа в Полша. NordGlass Group е член на елитна асоциация на пазарните лидери в областта автостъклата в Европа - The Automotive Glass Europe. NordGlass е компания, специализирана в производството на предни стъкла с високо качество от ламинирано стъкло в продължение на много години. Предни стъкла са оборудвани с всички необходими аксесоари, произтичащи от настоящото състояние на технологията за производство на автомобилни стъкла. NordGlass произвежда предни стъкла за повечето марки леки автомобили на европейския пазар.Те предлагат на клиентите един продукт, който е в съответствие с най-строгите изисквания на производството, за оригинални резервни части, както и с всички необходими законови изисквания Фирмата има капацитет да произвежда поръчки за големи серии на предните стъкла за популярните марки автомобили и много къси серии за ниша или прототипни модели Ние предлагаме широк асортимент от автобусни предни стъкла, които отговарят на най-строгите изисквания, свързани с безопасността и надеждността,за да пътувате комфорт.

http://www.nordglass.pl/en/

63

продукти

PILKINGTON

PILKINGTON

Pilkington Automotive има добре развита независима дистрибуция Aftermarket и мрежи за търговия на едро в цяла Европа, Япония, Северна Америка, Южна Америка и Азия. Това комбинирано регионално присъствие прави Pilkington Automotive най-големият играч в света през AGR дистрибуция и търговия на едро. В допълнение към автостъклата, предлагането на продукти включва и аксесоари, необходими за монтаж, като праймери,лепила,уплътнения и инструменти, както и богата техническа поддръжка. Pilkington автомобилни стъкла достигат до крайният еи потребител на пазара по един от двата основни маршрути; чрез собствени дистрибуторски вериги Pilkington Automotive е, доставяне и независими монтьори на дребно, или чрез VM дилърски мрежи.

http://www.pilkington.com/en-gb/uk/automotive

6

продукти

ICOR

ICOR

ICOR е един от лидер на европейския пазар и специалистът за разработването, производството и разпространението на EPDM и щипки,клипси и уплътнения за леки автомобили, автобуси и камиони,ICOR предлага и инструменти за отстраняване и монтаж на автомобилно стъкло, стъкло ремонт на системи за автомобилната стъкларската промишленост.

http://www.icor.de

78

продукти