Инструменти

 

Повредата на предното стъкло е често срещано явление. Независимо дали работите в сервиз или работите по личните си превозни средства, винаги е задължително да имате правилните инструменти за работата.

Kогато премахвате предно стъкло, има два огромни риска.
Първо, трябва да се притеснявате да не счупите голямото парче стъкло, върху което работите, което е значителна заплаха за вашата безопасност. Докато предните стъкла са проектирани да бъдат здрави, това е приложимо само когато са монтирани в превозно средство. Извън колата, с тях трябва да се борави като с всяко друго парче стъкло.

Второто нещо, за което трябва да се притеснявате, са допълнителни щети по автомобила. За да премахнете предно стъкло или други части от автомобилно стъкло от превозно средство, имате нужда от подходящи инструменти. Ако ги нямате, рискувате да нанесете сериозни щети в областите, където стъклото е закрепено към автомобила. Това може да доведе до необходимостта от много по-скъпи ремонти.
Ремонтът на рамката на предното стъкло е дълъг процес, особено ако искате предното стъкло да се монтира правилно към автомобила.

Инструментите за премахване на предното стъкло са незаменими атрибути на автомобилната индустрия, които значително опростяват и ускоряват трудоемкия процес. Към днешна дата производителите предлагат много различни варианти, които се различават по качество, цена, вид и конфигурация на дизайна.

В Аутомаджик ЕООДискаме да ви помогнем да извършите демонтажа и монтажа на остъкляването по вашият автомобил с лекота, безопасност и ефективност. Инструментите за премахване на остъкляване ви помагат да премахнете стъклото и свързаните с него части от каросерията на автомобила, преди да започнете работата по смяна на стъклото.

За да ви помогнем да направите това ние разполагаме с набор от инструменти и оборудване, които можете да закупите от нашия магазин.
Инструменти за отстраняване на остъкляване в нашата гама: нож и резервни ножчета за него, режеща тел-струна, шила, дръжки, монтажни лапи, пистолет за лепило и др.
Лепенките за сензорите са важни за бързото и лесно прехвърляне на сензора от старото на новото стъкло
.