АУТОМАДЖИК ЕООДе директен вносител на предни,задни и странични стъкла за леки, лекотоварни и товарни автомобили. Фирмата е основана през 2013 г. в гр.Пловдив, а година по-късно отваря клон и в гр.София . Ние държим на качеството и сигурността на нашите клиенти и затова работим само със световно утвърдени производители. Всички продукти спазват изискванията на европейските стандарти за безопасност и качество. Наши дългосрочни доставчици са :

Аутомаджик ЕООД предлага богата складова наличност , адекватна ценова политика, професионално и бързо обслужване и индивидуален подход към всеки един клиент. Фирмата изпълнява индивидуални поръчки за автостъкла, които не са налични към момента в нашия склад за срок от 7 работни дни .
На своите бизнес партньори, ние предлагаме преференциални цени и условия за съвместно сътрудничество и безплатна и бърза доставка в цяла България с наши автомобили .
В съответствие с динамично развиващия се пазар ние предлагаме качествени стоки на конкурентни цени и допълнителни стимули към нашите постоянни потребители.
Днес Аутомаджик ООД успешно си сътрудничи и е доверен сервиз на водещи застрахователни компании в България като :

Перспективите за бъдещето развитие на фирмата са свързани със :*В близко бъдеще – изграждане и развиване на дистрибуторска мрежа в цялата страна и усъвършенстване системата за доставка на автостъкла.*Утвърждаване и увеличаване на пазарния дял на фирмата и запазване на безупречни отношения с всички настоящи и бъдещи клиенти
* Оптимизиране на складовите наличности спрямо търсенето на пазара* Разширяване асортимента на предлаганите от нас стоки, услуги и търговски марки* Постоянно подобряване качеството на обслужване в полза на нашите клиенти.